Google Search

Google
 

torsdag, oktober 25, 2007

Thomas Torp i folketinget !

News-flash: Dansk Ejendomsmæglerforenings nye vicedirektør, Thomas Torp, har annonceret, at han stiller op til Folketingsvalget 2007 for Ny Alliance.

Noget kunne altså tyde på, at DE er trætte af de seneste års udvikling, hvor foreningen i realiteten er blevet sat helt uden for indflydelse på landets lovgivning. Princippet er åbenbart, at hvis man ikke kan få indflydelsen må man tage den :-)

Overordnet vil det vel være positivt med (endnu) en ejendomsmægler på tinge, men jeg kunne godt tænke mig at høre lidt kommentarer på Thomas Torps visioner for vores branche...

Personligt synes jeg egentlig han har gjort det godt, men af og til forfalder han altså til nogle argumenter, der ikke helt afspejler hans reelle intellektuelle niveau. Men det er bare min holdning - hvad synes du.

Herfra skal under alle omstændigheder lyde et pøj-pøj til Thomas Torp...

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Thomas Torpedo i Folketinget - nu får "missilaffæren"(den hvor et missil jævnede et sommerhus i Lumsås med jorden) da en helt ny betydning...*GGG*

Indtil nu har han jo mest været vant til mikrofonholder journalister der ikke just er gået ham på klingen i hans retoriske forsvar af boligmarkedets sande tistand. Det slipper han nok ikke af med på borgen...som boligordførerer eksemplevis.

Men pøj, pøj. Tænk den dag skulle komme, hvor ejendomsmæglere er at regne for lige så troværdige som politikere...

Anonym sagde ...

Overvejede at stemme på ny alliance, men de er ved at få lige lovlig mange landsbytosser med..

Det virker ikke specielt lovende at de allerede nu har problemer med at blive enige om partilinjen, fx om asylspørgsmålet.

For mange kokke fordærver maden som de siger.

Anonym sagde ...

Når man så Thomas Torp i BASTA må man sige:
At stå der med røde øren og undskylde!
Thomas Torp og mæglerne havde en fremragende sag i begge tilfælde - alligevel stod han der og lavede kræller på sig selv.

Nu kom Thomas Torp - heldigvis - ikke i Folketinget - lad ham repræsentere socialt dårligt stillede rensdyr i Jokkmok i stedet.


Thomas Borgsmidt