Google Search

Google
 

onsdag, oktober 03, 2007

Mühldorff ansætter daglig leder

Ja, overskriften burde vel næppe kunne berettige et selvstændigt indlæg, men ikke desto mindre stod det i går at læse i Børsen, at Mühldorff nu atter lever op til lovens krav om en registreret ejendomsmægler per butik. Men nu da jeg skrev om problemet tidligere, er det vel på sin plads at følge lidt op.

Jeg talte lige om sagen med en gammel kollega, og som han tørt bemærkede, er der jo ikke tale om nogen enestående begivenhed. 2v/Base1 og Estate Mægleren Jesper Nielsen havde efter hans oplysninger jævnligt problemer med den regel.

Det mest interessante ved sagen er måske i virkeligheden, at Erhvervs- og Selskabsstyrelsen af egen drift (efter den oprindelige artikel i Børsen) rettede henvendelse til Mühldorff for at få klarlagt sagen. Det er min klare fornemmelse, at vi fremover kan forvente en mere aktiv håndhævelse af branchens regler fra diverse myndigheder.

Det er vel en tendens, som vi lovlydige borgere, kun kan være tilfredse med - selv om det nok vil føre til flere løbende sager om dårlige mæglere. Men på sigt betyder det måske lidt færre af disse historier - og måske endda gladere kunder ?!?

Ingen kommentarer: